Wij leveren een niet-Chinese plak beha gemaakt van een 3M medisch tape en daarom: De beste kwaliteit voor een scherpe prijs.

Bye Bra

Bye Bra Plak BH

De Bye Bra lift de borsten van bovenaf tot cup F en niet van onderaf zoals veel andere plak beha’s. De Bye Bra plak beha is gemaakt van door 3M gefabriceerd materiaal. 3M is dé medische tape fabrikant in de wereld. De medische tape zorgt voor het zeer comfortabel liften van uw borstpartij zodat een beha niet nodig is. Een bikini, strapless, jurkje of een t-shirt biedt niet altijd de mogelijkheid om een beha te dragen vanwege de strapless of backless eigenschappen. De Bye Bra plak beha is dan ook uw ideale oplossing. Geen bandjes, geen striemen op de schouder maar een  zelfverzekerde buste. Op de verpakking van de Bye Bra staat een uitgebreide beschrijving hoe u de plak beha op dient te plakken en wat wel en niet wordt aanbevolen. De Bye Bra bevat in tegenstelling tot de andere plak beha’s die wij als huismerk leveren kniplijnen op de plak beha om de maat aan te passen.

3m logo

 Voor welke strapless kleding is Bye Bra een uitkomst:

– bikini: indien u de Bye Bra een beetje bij knipt en de bikini bedekt 80% van de borst, dan kan de Bye Bra een mooie lift verzorgen.
– galajurk: dansen met een galajurk met een strapless eigenschap? De Bye Bra is uw beste vriend.
– trouwjurk: is de grote dag aangebroken en heeft u een open rug of een strapless trouwjurk? U kunt de hele dag op de Bye Bra aan.
– kleding met open rug: een open rug is geen probleem voor de Bye Bra.
– kleding met open zijkant: lekker modieuze opening aan de zijkant, maar geen beha willen zien? zeg ‘Bye’ tegen de ‘Bra’!
– kleding met open voorkant: valt uw kleding open aan de voorkant en u wilt geen bandje zien? U raadt het al..
– kleding met blote schouders: is het shoulderless of strapless? In ‘Byede’ gevallen is de Bye Bra een uitkomst.
– strapless kleding: het spreekt voor zich! Een Bye Bra is altijd handig om bij de hand te hebben!

Plak bh lift effect

Plak bh lift effect