Wij leveren een niet-Chinese plak beha gemaakt van een 3M medisch tape en daarom: De beste kwaliteit voor een scherpe prijs.

Kwaliteit

Hoge kwaliteit zelfklevende plak beha’s van 3M zijn een origineel hoogwaardig product. Het materiaal wordt geproduceerd door 3M, de grootste kleefband producent in de wereld. Wij houden ons ver weg van slechte kwaliteit en adviseren u goed te informeren waar u uw plak beha’s koopt (of dat op plak-beha.nl is of ergens anders). Er zijn genoeg (vooral Chinese) namaakproducten die de markten overspoelen en een schadelijke reactie opwekken aan de huid. De hoge kwaliteit zelfklevende plak beha’s zijn niet zomaar een plak beha. De plak-beha’s van onze website zijn een doorzichtige, watervaste en hypoallergene hechting.

Deze kwaliteit kunnen wij u aanbieden dankzij onze samenwerking met ByeBra.com. Het is dankzij deze samenwerking met 3M dat Bye Bra in vele landen wordt verkocht. We zijn dus ook trots dat we u deze hoogstaande kwaliteit kunnen aanleveren. We merkten dat we veel geïmporteerde producten die op de markt circuleren nooit aan onzen eigen borsten zouden willen aanbrengen. Wij bieden u een veilig en betrouwbaar alternatief aan.

Indien u enige vragen heeft aangaande het materiaal, de kwaliteit of indien u een gebruiksaanwijzing wenst kan u ons altijd even bellen of u kan ons een mailtje sturen via ons contact formulier op deze website. U kan hier ook deze Bye Bra video bekijken voor een gebruiksaanwijzing.

Kwaliteit een feit, hoeveelheid een keuze!

U kunt zelf kiezen hoeveel zelfklevende plak beha’s u zou willen bestellen.

Als u de kwaliteit van de plak beha’s enkel even wilt uitproberen, kunt u 3 paar kunnen bestellen, maar als u een vaste gebruiker bent dan wordt u voor een paar euro meer 6 paar aangeboden. Hieronder vindt u een overzicht van de producten die u kunt bestellen.

3m logo