Wij leveren een niet-Chinese plak beha gemaakt van een 3M medisch tape en daarom: De beste kwaliteit voor een scherpe prijs.

Plak Beha: Basketballen met een Bye Bra Plak Beha – de ultieme test

Interview plak beha: 17 september 2013 | 09:56

Basketballen met een plak beha?

Dit interview is gehouden in Varna met een top basketbalster uit Bulgarije waar Radoslava Buchvarova een half uur heeft gebasketbald met een Bye Bra plak beha. Vertaling van dit interview: hotnews.bg

Als antwoord op kwaliteitsvragen over Bye Bra, hebben we besloten om contact op te nemen met één van de beste basketbal speelsters van Bulgarije: Radoslava Buchvarova. Radoslava is professioneel basketbalster en ze is betrokken bij het basketbal voor meer dan 9 jaar. Zij speelde voor de nationale Bulgaarse ploeg, maar ook voor de locale partij Levski. In het buitenland heeft ze gespeeld in Amerika en Servië. In afgelopen twee seizoenen heeft ze in Frankrijk gespeeld.

plak beha

Plak beha

Radoslava heeft de Bye Bra voor 30 minuten getest bij een dagelijkse workout op het basketbalveld, vlak bij de zwarte zee in de stad Varna op advies van de distributeur van Bye Bra in Bulgarije.

Bye Bra BG: We weten dat je traint met speciale kleding om zo comfortabel te kunnen basketballen, was het ongemakkelijk om aan de Bye Bra plak beha gewend te raken?
Radoslava: Ik train met sportieve kleding, omdat een basketbal workout minimaal 30 minuten duurt en ik vaak een hoge rensnelheid bereik. De Bye Bra is niet hetzelfde als een sport-bh, maar ik ben wel enorm aangenaam verrast. Ik verwachtte eigenlijk dat het ongemakkelijk voor rennen en springen zou zijn, maar ik heb geen ongemakkelijk gevoel gehad. Ik was al snel gewend en mijn workout ging volledig normaal zonder problemen. Na twee minuten had ik niet meer door dat ik de plak beha aan had.

Bye Bra BG: Sommige vrouwen hebben twijfels over het effect van Bye Bra op de huid. Heeft u zo iets dergelijks gevoeld?
Radoslava: Nee, ik heb geen pijn of oncomfortabele momenten ervaren. Ook toen ik begon te zweten heb ik geen irritatie ervaren. Tijdens het sporten bleef de Bye Bra plak beha goed plakken.

plakbh

plak beha 2

Bye Bra BG: Hoe ervaarde je de Bye Bra nadat je de plak beha verwijderde?
Radoslava: Ik heb de Bye Byra plak beha de gehele workout gedragen en mijn workout was behoorlijk heavy. Bij het verwijderen van de huid kwam er geen huid los of deed het pijn (red: wat wel onze ervaringen zijn bij een behoorlijk aantal kopieën uit China zoals te vinden op Amazon en directe kopieën van de Bye Bra). Natuurlijk zat de plak beha zeer goed vast, maar het verwijderen ging zonder pijn of ongemak. Ik was vooral verbaasd hoe stevig het de borst vast houdt, maar hoe gemakkelijk het verwijderd kan worden.

Bye Bra BG: Denk je dat de Bye Bra problemen in het dagelijkse kan oplossen en zo ja welke problemen zijn dit?
Radoslava: Ik geloof zeker dat Bye Bra zonder problemen toegepast kan worden als plak beha bij niet alleen een normale temperatuur, maar ook hogere temperatuur aangezien ik behoorlijk zweet. Voor mij zou het perfect zijn bij een avondje in een disco, of tijdens een trouwerij. Ook kan je er best een 30 minuten workout mee aan!

Meer foto’s en het originele interview vindt u hier: hotnews.bg

plak beha-sport

plak beha-sport

plak beha-sport5

plak beha-sport5

plak beha-sport6

plak beha-sport6

zelfklevende-plak-behastrapless-beha