Wij leveren een niet-Chinese plak beha gemaakt van een 3M medisch tape en daarom: De beste kwaliteit voor een scherpe prijs.

Plak BH

Plak BH’s zijn een origineel hoogwaardig product en worden geproduceerd van 3M medische tape. 3M is de grootste tape producent in de wereld. In Europa fabricieert Bye Bra exclusief dit materiaal tot een hoogwaardige plak bh. De plak bhs hebben tests ondergaan van SGS alsmede is de plak bh veelvuldig door 3M getest en voldoet aan de eisen die 3M stelt aan de medische tape die 3M produceert. Wij houden ons ver weg van de Chinese namaakproducten waarvan de meeste  een kans op een schadelijke reactie hebben. Onze liftende plak BH’s zijn niet zomaar een plak beha, maar bieden een doorzichtige, watervaste en hypo-allergene hechting. Ongeëvenaard door alle andere plak beha’s op de markt.

Deze hoogstaande kwaliteit kunnen wij u aanbieden dankzij onze samenwerking met ByeBra.com. Het is dankzij deze samenwerking met 3M dat Bye Bra in vele landen wordt verkocht. We zijn dus ook trots dat we in deze compititieve markt u een hoogstaande kwaliteit kunnen aanleveren. We merkten dat we veel geïmporteerde producten die op de markt circuleren nooit op onzen eigen borsten zouden willen aanbrengen. Wij bieden u nu dus een veilig en betrouwbaar alternatief aan, dit is dan ook een van de redenen dat we deze website gelanceerd hebben. Een leuke blog over Bye Bra is bijvoorbeeld hier te vinden.

3m logo

Plak bh vragen

We kunnen ons dan ook de experts noemen in liftende plak BH’s. Indien u enige vragen heeft aangaande het materiaal, de kwaliteit of indien u een gebruiksaanwijzing wenst kunt u ons altijd even bellen of u kan ons een mailtje sturen via ons contact formulier op deze website. Wij proberen binnen 24 uur te reageren. U kunt hier ook deze Bye Bra video bekijken voor een gebruiksaanwijzing. Druk op de video en de video zal beginnen met spelen.

Plak Beha informatie:

Plak beha’s, ofwel plak bh’s liften de borsten van bovenaf. Plak bh’s zijn transparant, zelfklevend, en onzichtbaar. Plak bh’s worden ook wel zelfklevende plak beha’s, onzichtbare plak beha’s of tape beha genoemd. Plak bh’s zijn er in verschillende vormen en maten. Wij zijn vooral voorstander van de plak beha tape omdat hier de borsten meer worden gelift dan de siliconen beha. De siliconen bh daarentegen geeft de borsten een iets vollere look. Desalniettemin vinden we het vooral belangrijk dat de kwaliteit van de plak beha in orde is.