Wij leveren een niet-Chinese plak beha gemaakt van een 3M medisch tape en daarom: De beste kwaliteit voor een scherpe prijs.

Silicone beha

Silicone beha of een plak beha tape?

Een Silicone beha of een plak beha tape? Het is een veel gestelde vraag. Wij zijn fan van de plak beha. Een Silicone beha lift de borsten meestal niet maar drukt ze bij elkaar en valt sneller af bij hevig transpireren. De plak beha lift de beha wel dergelijk een behoorlijk aantal centimeters. Wij horen dat een Silicone beha vaak afzakt en dat een Silicone beha aangedrukt dient te worden. Dat geeft niet de zekerheid die u wenst bij een plak beha.

Silicone beha’s zijn vaak in de cup maten A tot en met D te verkrijgen. Een voordeel van de Silicone beha is dat een cup vaak een maatje meer krijgt. Een nadeel is wel dat iedereen met een stevige cup C en groter geen optie heeft om een Silicone beha te kopen. De plak beha tape van Bye Bra gaat van cup A tot en met cup F en groter. Een voordeel van de plak beha ten opzichte van de Silicone beha is ook dat de Silicone beha niet groter of kleiner gemaakt kan worden, terwijl de plak beha van Bye Bra altijd bijgeknipt kan worden.

Silicone BH

Silicone beha, plak beha tape en priemende tepels vanwege de kou:

Silicone beha’s beschermen de tepels als ze hard worden. Dit kan door een briesje komen of een moment van opwinding of schrik. Een Silicone beha zorgt er voor dat dit niet gezien wordt. Gelukkig heeft de plak beha tape daar ook een optie voor. Namelijk tepelbedekkers. Bye Bra levert tepelbedekkers van zowel zijden als Silicone. De Silicone tepelbedekkers zijn wat groter en de zijden tepelbedekkers zijn kleiner en net iets minder zichtbaarder.

De Bye Bra is zelfs getest tijdens een potje basketbal door een professionele basketbalspeelster. De Silicone beha waar eerder mee werd gebasketbald was al zeer snel afgezakt, maar de plak beha van Bye Bra bleef met gemak een half uur zitten en werd daarna zonder problemen verwijderd van de huid. Dat is de kracht van de Bye Bra; de bye bra plak beha blijft zitten, maar kan indien nodig aan het einde van de avond gemakkelijk verwijderd worden.

Kortom, probeer de siliconen plak beha een keer niet en koop een Bye Bra. Wij zijn er van overtuigd dat u niet meer terug wilt naar de siliconen beha! Vind hier de plak beha’s voor u.

Met vriendelijke groet,

Plak-Beha.nl